Jongen met knuffel in de natuur
Hoe werk ik?
Voor mijn fotografie maak ik gebruik van natuurlijk licht. Mijn fotoshoots vinden plaats op een mooie buitenlocatie. Voorafgaand aan de fotoshoot hebben we contact via de mail of telefoon. We bespreken jouw wensen en ik kan je tips geven voor passende kleding, de locatie en het tijdstip van de fotoshoot. Een gratis kennismakingsgesprek is eventueel ook mogelijk.
Heb jij een favoriete locatie in gedachten, laat het me dan vooral weten. Samen gaan we op zoek naar de meest geschikte plek voor de fotoshoot. Het is mogelijk de door mij meegebrachte kleding/ vintage accessoires te gebruiken, maar dit hoeft niet. Na de shoot bewerk ik de foto’s voor het mooiste resultaat.  Nabewerken doe ik op een gekalibreerd beeldscherm. Het afdrukken van de foto’s kan ik ook voor je verzorgen, ook hierin doe ik geen concessie op kwaliteit. Een mooie vergroting aan de muur? De foto’s zijn in verschillende formaten en op diverse materialen te bestellen, ik kan je hierin uitgebreid adviseren. Indien je kiest voor het zelf laten afdrukken van de foto’s, dan is het voor mij niet mogelijk om garanties af te geven op de kwaliteit.

Wil jij ook een dromerig en uniek kinderportret laten maken?

Een fotoshoot duurt ongeveer 1 uur, dit is inclusief:

-Locatie en kledingadvies
-Zorgvuldig bewerkte foto’s volgens mijn visie
-5 digitale hoge resolutie bestanden en foto’s met logo voor social media gebruik
-Een afdruk van 20/30

 

Kosten: 150 euro

*Een fotoshoot is voor maximaal 2 kinderen
*Eventuele extra digitale bestanden kosten 15 euro per bestand
*Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op mijn website, social media en andere promotiedoeleinden van Fotografie Susanne. Mocht je dit niet willen, geef dit dan aan per mail of op de dag van de fotoshoot
 
 
*Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden.
*Mijn voorlopige werkgebied is Noord- Friesland.