Een leuke ervaring, een mooie herinnering aan de kindertijd, een uniek portret aan de muur. 

Dat wil jij toch ook?

Werkwijze

Waarom ik graag kinderen fotografeer?

Dit is een bewuste keuze, ik vind het fijn dat een kind even in het zonnetje gezet wordt en een stukje individuele aandacht krijgt.

Bovendien, jonge kinderen zien nog geen verschil tussen fantasie en werkelijkheid. Dat zorgt voor een magische wereld waarin alles kan en mogelijk is. Ik vind dit geweldig! 

Mijn kinderfotografie fotoshoots vinden meestal plaats in de natuur. Vaak rond zonsondergang, want dan is het licht het allermooist. Dit licht zorgt voor zachte kleuren en een warm maar ook dromerig gevoel, prachtig!  Omdat de aandacht voor jouw kind voorop staat, kunnen er maximaal 3 kinderen deelnemen aan een shoot. Om het warme en gezellige sfeertje te versterken maak ik gebruik van vintage accessoires. 

Kennismaking

Voorafgaand aan de fotoshoot  plannen we een kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch of bij mij thuis. We bespreken jouw wensen en ik kan je tips geven wat betreft de locatie, kleding en het tijdstip van de kinderfotografie fotoshoot. Ook vind ik het belangrijk om je kind beter te leren kennen (persoonlijkheid, favoriete speelgoed enz).

Esmee en Jesse-1
tussen de varens-1

De fotoshoot

We wandelen door de natuur en verkennen samen de locatie. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen.

Samen bekijken we de accessoires die we hebben meegenomen of we gebruiken materialen uit de natuur, denk aan takken, dennenappels enz. Hiermee mogen kinderen lekker spelen. Op deze manier kan je kind zichzelf zijn, lekker ongedwongen. Voor mij het moment om spontane foto’s te maken en de blik van je kind te vangen, die jij als ouder kan herkennen.

Aan het einde van de shoot is er een mogelijkheid om een paar gezamenlijke foto’s te maken. Voor kinderen kan een fotoshoot best spannend zijn, dan is het fijn om even te knuffelen met papa en mama. Dit mooie moment leg ik graag voor jullie vast.

De foto's

Na de kinderfotografie shoot bewerk ik de foto’s, ik versterk de kleuren een beetje en geef de foto nog iets meer warmte. Nabewerken doe ik op een gekalibreerd beeldscherm. Binnen 3 weken ontvang je een uitnodiging om de foto’s bij mij thuis te komen bekijken op een groot scherm. Natuurlijk is het ook mogelijk om de bestanden (met het logo van Fotografie Susanne) te bekijken in een online galerij. Dan kun je thuis rustig een keuze maken.

Herinnerdingen

Foto’s laten printen heeft een enorme meerwaarde.
Toen ik voor het eerst mijn foto’s op groot formaat liet printen, was ik er stil van…
Mijn kunstwerk aan de muur, die mooie blik van mijn kinderen, wat bijzonder! Iedere keer als ik nu door het huis loop en de foto’s zie hangen, komt er een glimlach op mijn gezicht. Mooie herinneringen aan de kindertijd, die moet je koesteren. En dat gun ik jou ook!

 

Daarom help ik jou met veel plezier met het uitzoeken van een vergroting op maat. We zoeken samen een foto uit die jij wil laten afdrukken en bekijken welk formaat en welke materialen het beste bij jullie passen. Ik kan je hierin uitgebreid adviseren en regel alles voor jou.
Zo hoef jij dit zelf niet meer te doen en kan jij, elke dag opnieuw, genieten van die prachtige beelden.

Indien je kiest voor het zelf laten afdrukken van de foto’s, dan is het voor mij niet mogelijk om garanties af te geven op de kwaliteit.

2IMG_1189-Pano-bewerkt

Investering

Pakket *Magie €195

Pakket *Puur €150

Eventuele extra digitale bestanden kosten 15 euro per bestand

De foto’s van de sessies gebruik ik graag voor mijn website en social media. Dit om andere mensen te laten zien wat voor werk ik maak. Heb je dit liever niet, geef dit dan gerust aan.

Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden

Mijn voorlopige werkgebied is Noord- Friesland. Reiskosten 0,30 ct per km vanaf 9101 AL (binnen een straal van 30km gratis)

Cadeaubon

Wil je een fotoshoot cadeau geven?

Maak dan een keuze uit een van mijn pakketten of kies zelf een bedrag, dit is al mogelijk vanaf 25 euro.

De cadeaubon wordt door mij mooi ingepakt en kan op verzoek worden opgehaald, of thuisgestuurd worden.

*Hoe lang is de cadeaubon geldig?

Na ontvangst is de cadeaubon 1 jaar geldig.

Een cadeaubon bestel je makkelijk via mijn contactformulier