Masterclass Iwona Podlasinska in België

In september volgde ik samen met mijn fotovriendin Hanneke de masterclass van Iwona Podlasinska. Zij is een Poolse fotograaf en heeft al meerdere awards gewonnen met haar magische kinderfoto’s.

De masterclass werd georganiseerd door Kim Marivoet van the Newborn Event in Villa Maria te Niel. Dit huis dateert van 1910 en ademt vandaag nog steeds de sfeer van de jaren ’50 en ’60 uit, met veel authentieke details uit grootmoeders tijd. Kortom de perfecte plek voor nostalgische foto’s.

De eerste dag was een afwisseling van theorie en praktijk. Vanaf het moment dat Iwona haar presentatie begon, zat ik er helemaal in. Heerlijk om die magische sfeer te beleven en 2 dagen bezig te zijn met fotografie. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd en uitgevoerd in Villa Maria  en op mooie plekken in de natuur.

De tweede dag stond in het teken van nabewerken.  Wederom een intensieve maar leerzame dag.
Met een hoofd vol informatie zijn we terug gereden naar Nederland. Thuis ben ik aan de slag gegaan met de foto’s en ik ben erg blij met het resultaat!
Dankjewel Iwona en Kim voor deze leerzame dagen.

Wil je ook een masterclass volgen? Volgend jaar komt Iwona Podlasinska terug naar België! Alle informatie kun je vinden op www.thenewbornevent.be 🙂

Vergelijkbare berichten