Kinderen hebben nog geen besef van tijd en de grote wereld om hen heen. Vooral de puurheid van kinderen vind ik geweldig. Wat zou het fijn zijn als we allemaal zo konden leven. Mijn passie is om de pure kindermomenten te vangen!
 
Een voorbeeld:
Je kind speelt en het pure kindermoment raakt je. Misschien zie je op dat moment ook wel stiekem wat van jezelf in je kind terug. Je pakt snel je telefoon en wilt het mooie moment vastleggen. Na een aantal keer afdrukken maakt je hart een sprongetje. Je hebt alles wat je ziet en voelt kunnen vangen in één beeld. Direct deel je dit beeld met iedereen die je dierbaar is en je hebt ook gelijk een nieuwe achtergrond op je telefoon.
 
Herkenbaar? Deze momenten op het beeldscherm van mijn camera zien, is voor mij het ultieme doel! Voor het vastleggen van de pure kindermomenten ben ik altijd op zoek naar de mooiste plekjes. Met het aanwezige licht creëer ik een warme/dromerige sfeer.
Ik probeer zoveel mogelijk momenten vast te leggen die een verhaal vertellen. Kinderen mogen lekker spelen in de natuur, maar een geposeerde foto behoort ook tot de mogelijkheden.
Het bos is voor mij favoriet, het geeft direct een ‘sprookjesachtig effect’ aan de foto.
Om het warme sfeertje te versterken gebruik ik vintage accessoires zoals: dekens, boekjes, knuffels, hoedjes, lantaarntjes, enz.

Glinster en blink
Groei en bloei
Voel je als een vogel zo vrij

De wereld is groot en mooi
Maar niets is er
zo mooi als jij!